Víceméně ta samá "parta", v našem případě rodina, vaří U Toníčka již od roku 1996. Vaření a péče o naše hosty nás baví a za ty roky jsme již dávno sehraný tým. Táta s mámou jsou naši šéfkuchaři :-)

V roce 2001 navštívili naši restauraci zástupci EU, kteří v rámci projektů mapovali kvalitu restaurací v Jizerských horách. Díky tomuto projektu nám byl dán titul nejlepší restaurace v Jizerských horách 2001.

Z našeho menu

Kapacita restaurace

Máme dva nové salonky s kapacitou 15 a 10 osob. Díky našim bohatým zkušenostem a perfektnímu menu, dokážeme vytvořit pro Vaši akci nezapomenutelný zážitek, ke kterému se budete s ostatními vždy rádi vracet. Pro Vaši akci připravíme speciální menu. Hlavní prostor restaurace má kapacitu 45 osob.

Na čem si lze v naší restauraci pochutnat?

Sledujeme trendy v gastronomii a jídelní lístek neustále  vylepšujeme. V současné chvíli nabízíme speciality z kuřecího, vepřového a hovězí masa a sem tam nějaký ten losos a bezmasé jídlo. V naší restauraci nezapomínáme ani na malé jedlíky a děti. Máme připraveno dostatek malých porcí, dětských menu, pohárů a zákusků. Obecně preferujeme českou kuchyni, tudíž pořádný kousek masa, kachničky, speciality s bramboráky a nesmí chybět vynikající svíčková :-)